+31 (0)226 - 31 80 44

Klassiek familiebedrijf

Made in Noord-Scharwoude 
Dirk, Willem en Hein Witte bouwden en repareerden rond 1950 groenteschuiten voor de lokale tuinders in en rond Noord-Scharwoude. Na de ruilverkaveling in de jaren zeventig legden ze zich toe op machinebouw en installatietechniek.

Met de opkomst van koelhuizen ontstond in die jaren een nieuwe markt. Daar speelden de gebroeders Witte handig op in. In eerste instantie werden vooral lokale groenten, aardappelen en bloembollen opgeslagen. Vandaag de dag conditioneren we een enorme variëteit aan verse producten in tientallen landen. Inmiddels stuurt de derde generatie Witte het bedrijf aan. 

Nieuwbouw
Onze onderneming was jarenlang gevestigd in het hart van Noord-Scharwoude. In 2009 betrokken we het huidige pand op bedrijventerrein De Mossel. Daar zitten alle bedrijfsonderdelen bij elkaar: administratie, ontwerp, opslag, beheer en uitvoering werken er onder een dak. Dat zorgt voor korte lijnen, snelle afstemming, een ongedwongen sfeer en maximale samenwerking.

Wij staan voor u klaar
Met twee dozijn medewerkers zijn we ‘groot genoeg voor elke opdracht en klein genoeg om elkaar persoonlijk te kennen’. De staf is beperkt, het aantal operationele medewerkers wisselt per seizoen. Een vaste kern van all round en ervaren vaklieden is 24/7 beschikbaar voor service en onderhoud.

Maatwerk
Omdat elke vraag een eigen oplossing vereist, leveren we maatwerk.

Daarom stellen we in nauw overleg met de opdrachtgever eerst nauwkeurig vast waar de koelruimte of vriescel aan moet voldoen. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Dat wordt afgestemd en toegelicht en waar nodig bijgesteld. Na een akkoord verzorgen we de installatie.

Zo nodig bouwen we de complete installatie in ons eigen bedrijf op en testen we hem daar uit. Na demontage en vervoer naar de eindbestemming leveren we de installatie daar vervolgens bedrijfsklaar op.

Homemade
De afzonderlijke onderdelen van de koelmachines en vriescellen bouwen we in eigen beheer: kleppen, afsluiters en schakelkasten zijn allemaal homemade. Ze voldoen aan de wettelijke eisen, werken probleemloos en zijn optimaal afgestemd op het gebruik.

U vraagt wij leveren
Als regel verzorgen wij de ‘koude binnenkant’, dat wil zeggen levering en plaatsing van de complete technische installatie in een bestaande bebouwing of nieuwbouw. Indien gewenst leveren we een compleet koelhuis, inclusief het pand, sleutelklaar op.

 

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer