+31 (0)226 - 31 80 44

Koeltechniek voor iedere toepassing

"Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Witte koeltechniek hebben wij ons bedrijf optimaal in kunnen richten."

Detailhandel

Conditioneren producten

Bij slagers, bakkers, vishandelaren en groentezaken moeten de dagverse producten optimaal worden geconditioneerd. Daarvoor leveren en plaatsen wij alle gangbare apparatuur en verzorgen het onderhoud daarvan.

Onverhoopte storingen kunnen rechtstreeks worden doorgegeven aan onze storingsdienst. Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar en zijn u zo snel mogelijk van dienst.

 

Vakkundig advies

Dat geldt niet alleen voor onderhoud of storingen, ook bij nieuwbouw of een verbouwing adviseren wij vakkundig over de juiste materialen en toepassingen.

Wij leveren diverse merken hoogwaardige apparatuur en adviseren objectief over de verschillende koeltechnieken en -systemen. Als regel leidt dat tot de beste oplossing, afgestemd op uw specifieke situatie.

Horeca

Ook voor alle mogelijke koelsystemen in de horeca bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren apparatuur als gekoelde werkbanken, ijsblokjesmachines, drankenkoelingen en koelcellen op maat. Desgewenst stekkerklaar, met een uitgebouwde machine of aangesloten op een centraal koelsysteem. Uiteraard verzorgen wij ook het complete onderhoud van zowel nieuwe als bestaande koelinstallaties.

ADVIES

Bekijken

Nieuwbouw

Bekijken

onderhoud

Bekijken

service

Bekijken

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer