+31 (0)226 - 31 80 44

Koeltechniek voor iedere toepassing

"Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Witte koeltechniek hebben wij ons bedrijf optimaal in kunnen richten."

Agricultuur

 Agricultuur

Wij zitten midden in een uitgestrekt tuinbouwgebied, waaronder hét koolgebied van Europa. Dat maakt dat wij al decennia lang zorgen voor een perfecte opslag van aardappelen, groente en fruit. Geconditioneerde opslag vertraagd het verval van deze producten. Daarbij houden we rekening met het verschil in opslagtijd: aardappels en kolen kunnen relatief langere tijd worden opgeslagen zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies; groente en fruit kunnen als regel minder lang worden gekoeld. 

Optimalisering bedrijfsproces

Om stilstand in uw bedrijfsvoering te voorkomen, voeren we het periodiek onderhoud  bij voorkeur uit in periodes dat de installatie niet wordt gebruikt. Bij eventuele storingen kunt u een beroep doen op onze storingsmedewerkers. Ons uitgangspunt is dat u zicht richt op uw zaken, terwijl wij ons bezighouden met uw koelinstallaties. Wij zijn immers bekend met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen deze toe in uw omgeving. Ieder zijn vak, nietwaar!

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer