+31 (0)226 - 31 80 44

Koeltechniek voor iedere toepassing

"Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Witte koeltechniek hebben wij ons bedrijf optimaal in kunnen richten."

Onderhoud

Periodiek onderhoud
U rekent terecht toch op een perfecte werking van uw installatie? Maar zelfs de beste apparatuur moet periodiek worden onderhouden. Dat voorkomt mogelijke storingen en zorgt voor een optimale bedrijfsvoering. Tijdens het preventief onderhoud testen we tevens de lekdichtheid. Voor installaties met een grote hoeveelheid koudemiddelen zijn deze preventieve lekdichtheidscontroles verplicht.

Onderhoudsschema
Wij zijn in staat om vrijwel alle installaties op het gebied van professionele koeltechniek en airconditioning professioneel te onderhouden. Daarvoor kunnen wij het onderhoudsschema bijhouden zodat uw installaties tijdig en volgens voorschrift worden nagekeken, gecontroleerd en eventueel hersteld. 


Dat levert u een ongestoord proces, langere levensduur en lagere storingsgevoeligheid op. Daar gaat het uiteindelijk toch om!

Omdat elke installatie een eigen onderhoudsschema kent, maken wij voor dergelijke controles een aparte offerte, optimaal afgestemd op doel, omvang en gebruik van uw  installatie.

Service

Eigen storingsdienst

Een storing komt altijd onverwacht en vaak ongelegen! Bovendien kunnen storingen grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van de opgeslagen goederen of verstoren ze het bedrijfsproces. Daarom moeten storingen, klein of groot, zo snel mogelijk verholpen worden.

24-uurs service

Bij storingen of calamiteiten staat ons serviceteam tot uw beschikking, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Wij zijn dag en nacht rechtstreeks bereikbaar. Ons flexibel onderhoudsteam kan zo nodig snel ter plaatse zijn om storingen adequaat op te lossen.

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer