+31 (0)226 - 31 80 44

Koeltechniek voor iedere toepassing

"Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Witte koeltechniek hebben wij ons bedrijf optimaal in kunnen richten."

Innovaties

Inspelen op elke situatie
Onze koelinstallaties kunnen desgewenst op afstand worden aangestuurd. Daarvoor ontwikkelen en bouwen we zelf de benodigde besturingsprogramma's. Op die manier kan op elk tijdstip en vanaf elke positie adequaat worden gereageerd op veranderende situaties.

 Hergebruik restwarmte
We hebben veel ervaring met het hergebruik van warmte die vrijkomt bij het koelproces. Dat kan worden gebruikt voor verwarming of opwarmen van schoonmaakwater. Deze toepassingen zijn niet alleen goed voor het milieu, ze verlagen ook de energiekosten.

Automatische temperatuurregeling
Verlichting gaat niet meer aan en uit met behulp van een drukknop, maar op basis van slimme schakelaars in combinatie met bewegingsmelders. Een geavanceerde frequentieregeling past zonodig automatisch de temperatuur aan. Het beheer daarvan vindt plaats via microprocessoren (PLC’s). De programma’s daarvoor schrijven we zelf; ze zijn dus optimaal afgestemd op het gebruik.

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer