+31 (0)226 - 31 80 44

Koeltechniek voor iedere toepassing

"Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Witte koeltechniek hebben wij ons bedrijf optimaal in kunnen richten."

Advies

Altijd de beste oplossing

Uitgangspunt bij elke opdracht zijn de wensen en eisen van de opdrachtgever. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Dat is gebaseerd op de benodigde capaciteit, het gebruik en de locatie.

Ons voorstel is als regel niet de goedkoopste, maar wel de beste oplossing. Wij houden immers rekening met een realistisch scenario. Het zal maar een keer echt warm worden. Dan maakt overcapaciteit van de installatie het verschil tussen behouden of afschrijven van de opgeslagen goederen. 

 

Overigens komen we ook langs voor de periodieke controles, zodat de koelinstallatie altijd werkt en aan de wettelijke eisen blijft voldoen.

Witte Koeltechniek staat voor kwaliteit, gebaseerd op gedegen vakkennis en jarenlang ervaring. Werkzaamheden voeren we uit op basis van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

24/7 service

De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

+31 (0)226 - 31 80 44

Tijdens kantooruren kunt u storingen melden bij een van onze medewerkers. Het Storingsdienst telefoonnummer geeft buiten kantooruren toegang tot een keuzemenu dat u doorverbindt met onze storingsmonteur.

2019 © Witte Koeltechniek BV | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer